Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een onderdeel binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze vorm van acupunctuur richt zich op het tegengaan van verouderingsverschijnselen in het gezicht. Deze methode om de algehele conditie van de huid te verbeteren is natuurlijk, effectieve en veilig. De behandeling is echter niet alleen een lokale behandeling, omdat onderliggende gezondheidsproblemen de “look” van iemand kunnen beïnvloeden. Door een holistische benadering in te zetten, worden ook de onderliggende gezondheidsproblemen behandeld en wordt het effect om het gewenste resultaat te bereiken groter.     

Cosmetische acupunctuur zorgt ervoor dat vitale energie naar het gezicht gebracht wordt door het inbrengen van kleine dunne naaldjes in de rimpels van het gezicht en de hals. Deze naaldjes stimuleren de collageenproductie daar waar het nodig is , waardoor de rimpels worden opgevuld, lijntjes vervagen, de elasticiteit van de huid verbeterd en u weer een stralende teint krijgt. De behandeling verminderd stress en brengt de hormonen weer in balans waardoor je na de behandeling direct een ontspannen gevoel heeft en dit je uitstraling ten goede komt.

Een volledige behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging, een gezichtsmasker, de acupunctuur van zowel gezicht, hals en lichaam. Vervolgens een serum, gua sha van gezicht en hals, moxa en als laatste een massage. In overleg kan de behandeling aangepast worden naar jou wensen.  

Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig voor het resultaat waar jij blij van wordt. Dit wordt mede bepaald door je leefstijl en leeftijd. Daarna is het advies om onderhoudsbehandelingen te ondergaan. Dit zorgt voor een langdurig resultaat van de cosmetische acupunctuur.  

Aan de cosmetische acupunctuur gaat altijd een gratis intake aan vooraf om de wensen te bespreken. Deze kan online geboekt worden.

 

 

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE