Gastenboek

Schrijf een bericht

Al jaren heb ik last van migraine aanvallen. Ben voor de 2e keer zwanger en over het algemeen verdwijnt migraine tijdelijk tijdens een zwangerschap. Bij deze 2e helaas niet en de medicatie die ik normaal neem mag niet gebruikt worden. Ik ging daarom opzoek naar alternatieven. Zodoende ben ik bij Belinda terecht gekomen.
Gelijk een prettig gevoel bij haar omdat ze heel rustig is, veel vragen stelt en ook echt luistert.
Toen begonnen met de behandelingen, massage vooraf daarna de naaldjes. Sindsdien (inmiddels 37 weken) geen migraine aanval meer gehad.
Ik ben een redelijk nuchter persoon en sta over het algemeen 'aan'. In een spa of tijdens een massage moet ik echt wel m'n best doen om te ontspannen. Bij Belinda val ik soms gewoon in slaap met alle naalden in mijn lijf! Er is alle ruimte om echt even tot rust te komen, hele fijn vibe!
Ik blijf onder behandeling, wie weet heb ik nooit geen medicatie meer nodig tegen de migraine.
Voor de zwangere lezers, het is ook heel fijn om eens in de paar weken op je buik te kunnen liggen ;)
Ik had behoorlijk last van astma en hooikoorts en gebruikte voor beide medicijnen. Sinds de acupunctuur behandelingen van Belinda gaat het erg goed met mijn klachten. Mijn medicijnen gebruik ik heel af en toe en de hooikoorts tabletten helemaal niet meer.

Nooit geweten dat dit zo goed zou werken. Echt een aanrader.
Ik ben bij Acu puur terecht gekomen vanwege fysieke en mentale klachten ten gevolge van systematische overbelasting . Na een intake en kennismaking zijn we de behandelingen gestart. Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak en kom nu wekelijks of om de week voor een acupunctuur behandeling.

Nu na 5 behandelingen gaat het al weer een stuk beter. Zelfs zo goed dat ik mag zeggen dat de klachten inmiddels al wel verdwenen zijn.
Ik voel me fysiek en mentaal weer op het oude niveau en heb afgesproken om als soort van "onderhoud " de behandelingen te continueren.


Naast de acupunctuur heb ik voedingsadvies gekregen die samen hebben bijgedragen aan mijn herstel.
Belinda is een heel aangename persoonlijkheid, die goed en met aandacht naar je luistert en heel veel kennis heeft over de juiste massagetechniek en acupunctuur tijdens zwangerschap. Ze geeft heel goed advies.
Ik kan de zwangerschapsmassage en acupunctuur tijdens de zwangerschap absoluut aanraden. Acupunctuur is ook een waardevolle voorbereiding voor de bevalling.
Het heeft mij ontzettend goed gedaan. Ik kon beter ontspannen, tot rust komen en mij tijdens de behandelingen bewust focussen op mijn lichaam en de voorbereiding van de bevalling.
Ook toen ik de laatste 3 maanden van mijn zwangerschap veel last kreeg van brandend maagzuur, pijn in de kuiten, op het schaambot en in mijn bekken en onderrug hebben de behandelingen ontzettend goed gedaan. Ik kon alles blijven doen zonder beperkingen en pijn. Van harte bedankt Belinda!
Ik kom nu al ongeveer een jaar bij Belinda i.v.m. long-covid, vooral vanwege brainfog. Belinda luistert goed en weet altijd exact wat op dat moment belangrijk is om aan te pakken. Het voelt altijd als een soort reset en heeft me absoluut door lastige tijden geholpen. Om een voorbeeld te noemen: Toen ik de eerste keer bij haar kwam waren mijn neusholtes volledig verstopt, dat verdween vrijwel onmiddellijk en kwam ook niet meer terug. Ik kan het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan, zij is gewoon de beste.
Vorige week kreeg ik spontaan een berichtje van Belinda, ze had een Yin yoga les geregeld voor enkele klanten. Bij Room4 Yoga in Velp. Wat een leuk idee! Ik merkte al snel dat het in het verlengde van de massages en accupunctuur ligt. Een goede combi!
Het thema was het hart, deze meridiaan gingen we stretchen en hiermee oefeningen op de grond gedaan.
Met de relaxte muziek op de achtergrond, zorgde het ervoor dat je even uit je gedachten was en je in je lichaam belande.
Na afloop hebben we gezamenlijk nog wat na gepraat en Belinda had wat lekkers mee. Het was erg leuk om de mensen met dezelfde gedachten en intenties te spreken. Een leuke groep mensen.
Voor herhaling vatbaar! en bedankt Belinda dat je me kennis hebt laten maken met YingYoga!
Inmiddels kom ik al ruim drie jaar bij Belinda. Belinda is kundig op zowel het gebied van ontspanningsmassage als acupunctuur. Ze luistert goed naar je klachten en is daarbij zeer behulpzaam. Je gaat garandeert ontspannen de deur weer uit.
Ik was redelijk wanhopig omdat ik last had van structurele benauwdheid als gevolg van Covid. Via google kwam ik bij Acu-puur uit. Al na de eerste acupunctuurbehandeling voelde ik al verlichting en na een aantal behandelingen was ik verlost van mijn benauwdheid! Ook behandeld Belinda mij maandelijks voor overgangsklachten, vermoeidheid, migraine en mijn stoelgang. Het blijft een wonderlijke methode waar ik heel veel (!) baat bij heb! Het is echt een reset voor mijn lijf.
Al bijna 11 jaar verheug ik me iedere keer op mijn massage bij Belinda. En iedere keer is het te snel voorbij. In een fijne omgeving met prettige muziek op de achtergrond , laat Belinda je max 10 min praten en dan neemt de stilte en geef ik me over. Supertrots dat ze de opleiding voor acupunctuur heeft gedaan en nu in haar prachtige praktijk in Velp zoveel kennis en kunde heeft. Ik kan ( en heb) haar bij iedereen aanbevelen!
Al een paar jaar ga ik regelmatig voor een massage naar Belinda. Op deze manier kan ik sneller herstellen van spierpijn na het sporten, maar ik zie het ook als controle voor mezelf. Waar zit ik vast? En zo wordt ik een stuk bewuster van mogelijke probleem gebieden. Zeker met een baan waar ik veel moet zitten en vanuit huis moet werk via de laptop is dit echt belangrijk geworden voor mij. Echt een aanrader!

En inmiddels ook behandeld voor mijn menstruatieklachten met acupunctuur. Ik heb nu veel minder klachten (krampen, hoofdpijn en vermoeidheid). Erg bijzonder om dit met naaldjes te behandelen. Het viel hartstikke mee en ik ben heel erg blij met het resultaat!
 

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE