Nieuws

Yin yoga

Om mijn cliënten te laten ervaren wat een yin yoga les met je doet, heb ik voor de mensen die daar interesse in hadden een yin yoga les georganisee... Lees meer »

De zomer, "Volg je Hart". Leven met de seizoenen

Vuur is het element dat bij de zomer hoort. Het element Vuur volgt in de Chinese cyclus van de 5 elementen op het Hout (de lente). Lees meer »

De menopauze

De overgang of menopauze wordt in de traditionele Chinese geneeskunde (TCG) ook wel tweede jeugd of “second spring” genoemd. De Lees meer »

De lente komt eraan! Leven met de seizoenen.

Leven met de seizoenen is volgends Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) de manier om gezond te blijven en om in onze kracht te staan. Lees meer »

Acupunctuur bij Long COVID

Acupunctuur bij Long-Covid? Ja dat kan heel goed! Meestal herstellen mensen prima na een Covid-19 besmetting, maar soms kan je langdurig vervelende... Lees meer »

Is een acupunctuur behandeling pijnlijk?

Één van de meest gestelde vragen onder de loep genomen: is een acupunctuur behandeling pijnlijk? Acupunctuurnaalden zijn zeer dunne, steriele wegwe... Lees meer »

Hooikoorts

Wees hooikoorts te snel af met acupunctuur Tranende, pijnlijke ogen, gezwollen klieren, geïrriteerde slijmvliezen, een loopneus die maar niet overg... Lees meer »

Buikklachten

Doet je buik even niet wat ervan verwacht wordt? Acupunctuur kan ingezet worden bij algemene klachten zoals slapeloosheid en vermoeidheid, maar ook... Lees meer »

Slapeloosheid

Schaapjes tellen...... Wist je dat blauw beeldschermlicht voor veel slaapproblemen zorgt? Dit beïnvloedt het slaaphormoon melatonine, waardoor je s... Lees meer »

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE