Natuurgeneeskundige therapie

U kunt bij AcuPuur terecht voor natuurgeneeskundige therapie.  Er wordt dan wéér uitgegaan van een holistisch mensbeeld waarbij zowel het fysieke, het mentale en emotionele aspect meegenomen wordt in de behandeling. Dit gebeurt aan de hand van de 5 natuurgerichte principes.

Wat is Natuurgeneeskundige therapie?

Bij deze therapie wordt het 'zelf genezend vermogen' van het lichaam centraal gesteld en wordt ziekte gezien als een gevolg van disbalans, disbalans in de mens zelf maar ook disbalans van de mens met zijn omgeving.

De behandeling richt zich op het herstellen van de balans door dit zelfherstellende vermogen te activeren m.b.v diverse massagetechnieken, warmte, cuppen met daarbij eventueel ademhalingsoefeningen en tips voor voeding en leefstijl.

AcuPuur werkt vanuit de volgende vijf natuurgerichte principes welke met elkaar verbonden zijn en elkaar beinvloeden: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding, en psyche. Lees meer >>

KOSTEN & VERGOEDING
Het is mogelijk de behandelingen vergoed te krijgen via uw ziektekostenverzekering, afhankelijk van uw voorwaarde van de aanvullende verzekering. Kijk hiervoor bij de tarieven of op www.batc.nl. Meer informatie over de kosten vindt u hier.

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE