Over mij

Mijn naam is Belinda Dorland en ben sinds 2005 de trotse eigenaresse van AcuPuur in Velp.

Hoe ik hier beland ben?! Vanuit een dolle bui tijdens mijn vakantie heb ik mij ingeschreven voor een cursus stoelmassage. Door mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en het besef dat ons lichaam heel veel zelf op kan lossen, ben ik cursussen en opleidingen gaan volgen waaronder acupunctuur, massagetherapie, voeding, kruidenformules, NLP. Tevens heb ik na mijn opleiding acupunctuur een serie bijscholingen gevolgd op het gebied van pijnbestrijding, en enkele stromingen binnen de acupunctuur die gestoeld zijn op de eeuwenoude I Ching, het boek der veranderingen. Het gaat hier om de balansmethode van dr. Richard Tan en de acupunctuur stijl van master Tung. Ik werk bijna uitsluitend met deze vorm van acupunctuur omdat ik merk hoe krachtig en effectief dit is.

Hiermee heb ik voldoende “tools” verzameld en ervaring opgedaan om mensen die problemen hebben met hun gezondheid op een natuurlijke manier weer in balans te brengen.

19 jaar later, verschillende diploma’s op zak en mijn baan als apothekersassistente achter mij gelaten, heb ik een mooie praktijk opgebouwd en geniet ik iedere dag weer van de mensen die ik mag behandelen en zie ik hoe krachtig ons zelf herstellend vermogen kan zijn!!  

Je bent van harte welkom!

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE