Vrouwenklachten

 

Acupunctuur speciaal gericht op vrouwenklachten.

Als vrouw doorloop je verschillende fasen in je leven, helaas zijn die niet altijd zonder problemen. Meestal wordt ons verteld dat deze klachten erbij horen, maar vaak is het een sein van je lichaam dat er ergens iets niet goed loopt in de cyclus. Acupunctuur kan een goede vervanging of aanvulling zijn voor de pijnstillers en hormoonsupplementen die veelvuldig voorgeschreven worden. Acupunctuur geeft vaak zeer goede resultaten zodat deze levensfase met meer plezier ervaren kunnen worden.

 

Menstruatie en de cyclus

Pijnlijke menstruatie, PMS, onregelmatige menstruatie, veel bloedverlies tijdens de menstruatie, ovulatiepijn en endometriose. De cyclus van de vrouw zou zonder problemen moeten verlopen, meestal zijn dit tekens dat er ergens iets niet goed gaat in de cyclus. Mijn behandelingen helpen de pijnklachten te verlichten en de cyclus te reguleren.

 

Overgang

Opvliegers en nachtzweten zijn veel voorkomende klachten tijdens de overgang, waardoor je je overdag niet fit voelt. Maar ook klachten als slapeloosheid, hartkloppingen, pijnlijke spieren en gewrichten, prikkelbaar en een onrustig gevoel komen veel voor. Acupunctuur kan helpen deze klachten te reguleren waardoor je je fitter gaat voelen en meer tot rust komt.

 

Zwangerschap

Misselijkheid en rugpijn tijdens de zwangerschap, problemen die zich voordoen na de bevalling, maar ook ter voorbereiding op de bevalling kan acupunctuur ingezet worden.

 

Kinderwens en vruchtbaarheid

Verminderde vruchtbaarheid kan allerlei oorzaken hebben bv: Amenorrhoea, ondergewicht, POF, PCOS, endometriose, en om zwanger te worden is het hebben van een goede regelmatige cyclus van belang. Acupunctuur kan bijdragen aan het reguleren van de cyclus en zorgen voor de optimale omstandigheden om zwanger te worden. Ook kan acupunctuur ingezet worden ter voorbereiding en ondersteuning bij onder andere IUI / IVF / ICSI.

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE