Gastenboek

Schrijf een bericht

Door het drukke bestaan dat ik leid in combinatie met hevige artrose klachten, zijn de lichaamsmassages van Belinda voor mij onmisbaar. Belinda weet altijd de juiste vinger(s) op de zere plek te leggen. En dat al meer dan tien jaar lang. In de afgelopen jaren heeft ze zich verder verdiept in acupunctuur op HBO niveau (en afgestudeerd!). Ondanks mijn naalden-fobie, had ik genoeg vertrouwen in haar om mij te behandelen tegen slapeloosheid. Daar ben ik heel blij om, want ik slaap echt een stuk beter. Haar vakbekwaamheid en de rust die ze uitstraalt samen met haar professionaliteit maakt dat ze een aanwinst is in Arnhem en omstreken.
Ik ken Belinda al geruime tijd als een therapeut die zeer bekwaam het vak in haar vingers heeft. Zij luistert naar jou en naar de reacties van je lichaam om je zo goed mogelijk te helpen. Ik heb haar leren kennen als een professional die zichzelf constant verbeterd om jou zo “ gezond mogelijk de deur uit te krijgen” en toch zal ik blijven terug komen omdat haar zorg voor mij en mijn gezondheid een waardevolle aanvulling is!
Voor een breed scala aan zorgdiensten kun je bij AcuPuur terecht. Belinda heeft mij geholpen met het aanzienlijk verminderen van pijnklachten in spieren en gewrichten. Eerst met massages, later met acupunctuur. Het meest aansprekende resultaat heeft ze geboekt met het onder controle krijgen van "Rosacea", een vreselijk vervelende huidaandoening. Zeer zelden is nog een zalfje nodig van de dermatoloog. Belinda is zeer bekwaam, consciëntieus en volhardend, zonder "koeien met gouden horens te beloven". Ze neemt de tijd voor je, vraagt goed door wat er precies aan de hand is en biedt een luisterend oor. Kortom, een zeer prettige zorgverlener, die weet waar ze het over heeft, een voorbeeld voor anderen.
 

Balance your life with AcuPuur

  • ACUPUNCTUUR

  • MASSAGES

  • NATUURGENEESKUNDE

  • GEZONDE LEEFSTIJL

  • BALANCED LIFE